ANKARA / SİNCAN - Tuna Üçer Ortaokulu

Tuna Üçer Ortaokulu

TANDOĞAN MAH. 178. SK. TUNA ÜÇER ORTAOKULU BLOK NO 3 SİNCAN / ANKARA
Vizyon
Türkiye ve diğer çağdaş ülkelerdeki eş değer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş, kaliteli ve seçkin bir kurum olmaktır. Öğrenmeyi öğretme ilkesiyle özgün yaklaşım ve oluşumlarla yapılandırılan, takım çalışmasıyla hizmet verdiklerimizi mutlu edebilecek her alanda yetiştirdiği başarılı bireylerden sağlanacak güçle örnek bir kimlik kazandıracak bir kurum olmaktır.
Misyon
Çağın gerekleri ile donatılmış; özgün düşünen ver sorgulayan bireyleri yetiştiren uygun eğitim ortamlarını sağlamak için varız. Kendisiyle ve toplumla barışık, milli ve evrensel değerleri benimsemiş, bilgiyi üreten ve yöneten, işbirliği içinde çalışabilen yetenekli bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
2014-2015 yılında: -"Tarih Değiştiren Zaferler 100. Yılında Çanakkale" konulu Bilgi Yarışmasında okulumuz ilçe çapında 2. olmuştur. -4x100m Bölgesel Lig elemeleri Yıldızlar kategorisinde yarışan 7/B sınıfından Selinay KAYIRAN isimli öğrencimiz Ankara 1.si olmuştur. -Yıldızlar Gülle Atma seçmelerinde 8/B sınıfından Eray ÇÜRÜK isimli öğrencimiz Anadolu Yıldızları Ankara 1.si olmuştur. -Peygamberimize Mektup yarışmasında okulumuz 7.sınıf öğrencisi Melda TUNCER İlçe 1.si olmuştur. -25 öğrencimiz Anadolu Liselerine yerleşmiştir.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
07:50 / 13:30 13:40 / 19:20
Ulaşım
Okulumuza Ulaşım Sincan Kaymakamlığı ve Sincan Belediyesi güzergahından Buhara Caddesi yönünde olup, 512,514,566 numaralı otobüsler ve Çimşit Dolmuşları ile gelinilebilmektedir.
Okulumuz Tandoğan Mahallesinde olup, ilçe merkezine 5 km. uzaklıktadır.
460 ÖĞRENCİMİZ OLUP,İKİLİ ÖĞRETİM YAPILMAKTADIR.
Okulun Sınav Başarı Durumu
Okulumuzdan her yıl Fen Lisesi ve başarı düzeyi yüksek Anadolu Liselerine yerleşen öğrencilerimiz bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler
Eğitim öğretim döneminde futbol,basketbol,badminton,voleybol,tenis etkinlikleri düzenlenmektedir.
Okulumuzda TÜBİTAK çalışmaları yapılmaktadır.
Okulumuzda TÜBİTAK çalışmaları yapılmaktadır.